Αρχική Επικοινωνία

 
 

Eγγραφείτε στο Newsletter της ΓΝΩΣΙΣ Computers, και μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

 
 
 


Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008
 
Αρχική > Προϊόντα > Γενικά

Το λογισμικό Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση, με διάφορα modules (Διαχείριση λογαριασμών τελών, Μισθοδοσία-Προσωπικό, Δημοτολόγιο - Μητρώο Αρρένων, Ληξιαρχείο, Διαχείριση Αλλοδαπών, Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο - Γραμματεία, Πρακτικά αποφάσεων ΔΣ/ΔΕ κλπ.), έχει αναπτυχθεί για την πλήρη μηχανοργάνωση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' και Β' βαθμού (Δήμοι, Νομαρχίες) και των τμημάτων των ΟΤΑ των ΔΟΥ δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις στις διαχειριστικές και οργανωτικές δραστηριότητές τους.

Το πακέτο ανήκει στην κατηγορία των προγραμμάτων Office Automation και όλες οι εφαρμογές του χαρακτηρίζονται από την ανοικτή αρχιτεκτονική τους, τη φιλικότητα προς το χρήστη και την υψηλή αισθητική τους. Τα προηγμένα προγραμματιστικά εργαλεία και το εξελιγμένο Database Management System που χρησιμοποιεί, το έχουν ήδη καθιερώσει σαν το πλέον δυναμικό και σίγουρο Software για τις υπηρεσίες ενός Δήμου και συγχρόνως μια αστείρευτη πηγή στοιχείων που είναι απαραίτητα στη γρήγορη λήψη αποφάσεων. Η επέκταση του παραπάνω συστήματος με την ταυτόχρονη έκδοση των υπηρεσιών στο Διαδίκτυο δημιουργούν πολλαπλασιαστικά οφέλη για τον πολίτη παρέχοντας υψηλού επιπέδου ψηφιακές υπηρεσίες.

Η μηχανοργάνωση μέσω του λογισμικού σε πολλούς Δήμους και Κοινότητες της χώρας δίνουν στην εταιρεία ιδιαίτερη γνώση και εμπειρία στα προβλήματα οργάνωσης και διαχείρισης που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ).

Στον τομέα των δικαστικών εφαρμογών το εξειδικευμένο πακέτο περιλαμβάνει λύσεις που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των λειτουργικών διαδικασιών σε Εφετείο, Πρωτοδικείο, Εισαγγελία, Δικαστικό Σύλλογο.

products.jpg

 ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

 

 

Δώστε μια φράση ή λέξη κλειδί για την αναζήτηση πληροφοριών στην ιστοσελίδα μας ...

 
 
Copyright © 2006 Γνώσις Computers Παπαμαύρου & Βέλιου - Λαμία - Τηλ.:2231020000 - info (at) gnosis.com.gr
Σχεδιασμός και δημιουργία από την ΓΝΩΣΙΣ Computers. Όροι Χρήσης,Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.