Αρχική Επικοινωνία

 
 

Eγγραφείτε στο Newsletter της ΓΝΩΣΙΣ Computers, και μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

 
 
 


Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008
 
Αρχική > Υπηρεσίες

Από τα σημαντικά και ισχυρά πλεονεκτήματα της εταιρείας μας είναι η σχεδίαση και παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις και τους δημόσιους οργανισμούς.
Οι υπηρεσίες είναι το απαραίτητο χαρακτηριστικό για να οριστεί ως επιτυχημένο ένα σύστημα Πληροφορικής, αποτελούν δε -πριν και μετά την εγκατάστασή του- την αναγκαία προϋπόθεση επιτυχίας και ομαλής λειτουργίας.
Οι υπηρεσίες που είναι σε θέση να προσφέρει η εταιρεία μας αρχίζουν από τη μελέτη σκοπιμότητας, η οποία, εκτός των κλασικών στοιχείων, μπορεί να περιέχει σειρά ειδικών λεπτομερειών και προτάσεων για τους τρόπους υλοποίησης και λειτουργίας ενός συστήματος Πληροφορικής.

Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί ότι η ΓΝΩΣΙΣ, προβλέποντας τις τάσεις που θα επικρατήσουν στην αγορά, προετοιμάζει την υποδομή στις εγκαταστάσεις της και δημιουργεί τις κατάλληλες ομάδες εξειδικευμένων στελεχών, προκειμένου οι πελάτες της να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες OUTSOURCING, οι οποίες σήμερα αποτελούν σε διεθνές επίπεδο μία τάση που τείνει να γίνει πραγματικότητα. Η ανάθεση του συνόλου ή ενός σημαντικού μέρους των εργασιών Πληροφορικής σε εξωτερικούς συνεργάτες (outsourcing) δεν έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα στην ελληνική αγορά Πληροφορικής λόγω των ιδιαιτεροτήτων και του τρόπου λήψης αποφάσεων στις επιχειρήσεις σε θέματα Πληροφορικής. Όμως το ζήτημα του OUTSOURCING αποτελεί για την ελληνική επιχείρηση μία νέα πρόκληση την οποία θα συναντήσει πολύ σύντομα. Η δυνατότητα αυτή προσφέρει στην επιχείρηση ευελιξία, εξοικονόμηση χρόνου και πολύτιμων οικονομικών πόρων, καθώς και ικανοποίηση όλων των απαιτήσεών της. Κυρίως όμως αποφεύγει τις επικίνδυνες εναλλαγές της τεχνολογίας, τις οποίες πρέπει πάντα να προϋπολογίζει στις επενδύσεις της. Τις υπηρεσίες OUTSOURCING προσφέρουν προς το παρόν λίγες επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά Πληροφορικής. Σύμφωνα, όμως, με έγκυρες εκτιμήσεις ολοένα περισσότεροι οργανισμοί , τράπεζες και επιχειρήσεις θα στραφούν προς την εξ ολοκλήρου ανάθεση λειτουργίας των μηχανογραφικών εγκαταστάσεών τους σε εξωτερικούς συνεργάτες.
Η ΓΝΩΣΙΣ με την μεγάλη εμπειρία των στελεχών της στο χώρο των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ήδη έτοιμη στον τομέα του OUTSOURCING με συγκεκριμένες υπηρεσίες οι οποίες ολοένα και αυξάνονται.

"Η ποιότητα και το εύρος των εξειδικευμένων υπηρεσιών είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχημένη λειτουργία των συστημάτων Πληροφορικής".

Ένας άλλος εξίσου σημαντικός τομέας υπηρεσιών, ο οποίος μάλιστα μπορεί να θεωρηθεί ότι ενδιαφέρει άμεσα τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, είναι η ασφάλεια των συστημάτων Πληροφορικής.
Η ΓΝΩΣΙΣ στην συνεργασία της με άλλες εξειδικευμένες επιχειρήσεις της χώρας, αυτή την περίοδο που υλοποιούνται τα μεγαλύτερα έργα Πληροφορικής σε όλη την Ελλάδα γνωρίζει από κοντά, την έννοια, τις απαιτήσεις και τις κατάλληλες υποδομές που απαιτούνται για να λειτουργήσει ένα σύστημα Πληροφορικής καλυμμένο από κάθε επιβουλή ή οτιδήποτε άλλο κρίνεται ικανό να εμποδίσει τη λειτουργία του συστήματος.

Ο όρος "integration" σημαίνει πάρα πολλά. Συνδέεται άμεσα με την απόλυτη τήρηση των διεθνών standards, την πιστή υλοποίηση διεθνώς αποδεκτών μεθοδολογιών, την επιλογή των άριστων συστημάτων Πληροφορικής, με αρχές που διέπουν την αποδοτική και ορθολογική αξιοποίηση των επενδύσεων των πελατών, αλλά και με την άριστη αξιοποίηση των δεδομένων και πληροφοριών που έχουν καταχωριστεί στα συστήματα που συλλειτουργούν.

Το ζήτημα της ολοκλήρωσης των ετερογενών αλλά και μη συστημάτων Πληροφορικής είναι από τα κορυφαία που απασχολούν την κοινότητα των Ελλήνων ειδικών, επιστημόνων και επαγγελματιών Πληροφορικής. Η πανσπερμία και η διασπορά συστημάτων Πληροφορικής χωρίς καμία πρόβλεψη διασυνδεσιμότητας, επικοινωνίας και δικτύωσης έχει προκαλέσει, ειδικά σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες, ανυπέρβλητα εμπόδια. Στις περιπτώσεις που εγκαθίστανται νέος εξοπλισμός και εφαρμογές τα προβλήματα επικοινωνίας και συλλειτουργίας των παλαιών και των νέων συστημάτων είναι πολλά και δύσκολα αντιμετωπίσιμα.

Στα μικρά και μεγάλα συστήματα η εταιρεία συνεργάζεται στενά με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις Πληροφορικής στην Ελλάδα όπως η Info-Quest, η Bull AEE κα. Για την παροχή συνολικών λύσεων η ΓΝΩΣΙΣ συνεργάζεται με επιλεγμένους κατασκευαστές λογισμικού εφαρμογών όπως η UNISOFT, η Decision, η American Computers κ.α.

Η περιφερειακή διάσταση της εταιρείας, έχει επιτρέψει την συμμετοχή μας σε έργα με περιφερειακή εμβέλεια όπως το TAXIS (μηχανοργάνωση Δ.Ο.Υ.), η μηχανοργάνωση των υποκαταστημάτων του Ι.Κ.Α., η εγκατάσταση του Πληροφοριακού συστήματος Τελωνείων, η εγκατάσταση και συντήρηση υπολογιστικών συστημάτων σε τράπεζες (Εμπορική, Αγροτική, Πειραιώς, Κύπρου, κ.α.), και πρόσφατα η σχεδίαση εγκατάσταση και υποστήριξη σύγχρονων συστημάτων σε τριανταπέντε (35) Ο.Τ.Α. των νομών Φθιώτιδας, Εύβοιας, Φωκίδας, Βοιωτίας. Η τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία μας και η άρτια οργάνωση του τμήματος Helpdesk, έδωσε την δυνατότητα αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία INFO-QUEST για την δημιουργία εξουσιοδοτημένου κέντρου συντήρησης και επισκευών Quest Service Center.

 

 

Δώστε μια φράση ή λέξη κλειδί για την αναζήτηση πληροφοριών στην ιστοσελίδα μας ...

 
 
Copyright © 2006 Γνώσις Computers Παπαμαύρου & Βέλιου - Λαμία - Τηλ.:2231020000 - info (at) gnosis.com.gr
Σχεδιασμός και δημιουργία από την ΓΝΩΣΙΣ Computers. Όροι Χρήσης,Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.